Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011

Ανυψωτικό καρότσι μεταφοράς κυψελών και καρότσι καθημερινής χρήσης.

Όλοι οι μελισσοκόμοι έχουμε διαπιστώσει πόσο χρήσιμο είναι το καρότσι που πρέπει να μας συνοδεύει σε κάθε μας κίνηση,σε κάθε μας κυψέλη.Εκεί θα έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε ,πατώματα,εργαλεία,.........τα πάντα,καθώς επίσης και στον τρύγο.

Ένα τέτοιο καρότσι κατασκευάσαμε και καθημερινά  με συνοδεύει.

Όπως είχα στο πρόγραμμα μετά από τα προβλήματα που είχα  με την μέση,ήταν η κατασκευή ανυψωτικού και μεταφοράς κυψελών (σαν του Γερμανού κάτι...)

Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με βοήθησαν.Τον αγαπητό Παντελή Περράκη,chania bee.blogspot.com. Τον αγαπητό Χρήστο Μαραγκό explore.bees.blogspot.com. Τον αγαπητό συν-Αδελφο   Σάκη melissakis.blogspot.com εάν δεν μου έβρισκε από την Γερμανία  τον  σφιγκτήρα δεν θα έκανα αυτό που μου άρεσε και θεωρούσα το καλύτερο!


αρχικά επειδή δεν είχα ένα καλό δράπανο  12-18 volt, έβαλα την τροχαλία. Στις δοκιμές ανέβαζα με ένα δάχτυλο 100 κιλά.Σε αυτή την κατάλληλη θέση -εργαλείο θα τοποθετήσω δράπανο 12 volt. 

Μόλις έγινε και με δύο ρόδες!!!


εδώ ένας αγαπητός συνάδελφος,συμμετέχει στις δοκιμές,να με συγχωρεί που δεν ξέρω να τον γυρίσω....

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω έναν αδελφικό φίλο,είναι ο πολυτεχνίτης και τεχνικός  μου σύμβουλος εδώ και 20 χρόνια .Εάν κάποιος συνάδελφος ή γυναίκα μελισσοκόμος θέλει να κατασκευάσει καρότσι με τιμή κόστους και 2-3 μεροκάματα  να του τηλεφωνήσετε. Ιωάννης Τρίγκας 6972003703.

Τα υλικά τα πήρα από την επιχείρηση του αγαπητού φίλου Χρήστου Βροντινού ,σύζυγος μελισσοκόμου,της Ράνιας.
Την δύσκολη οικονομικά εποχή μας ο αγαπητός Χρήστος,επένδυσε αρκετά  εκατομμύρια και δίνει μισθό σε πολλές οικογένειες . Να επισκεφθείτε  το site της επιχείρησης  www.vrontinos.gr . Θα βρείτε τα πάντα,σε πολύ καλές τιμές ,ενώ κάνει και super προσφορές!