Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

Στην Κατερίνη οι μελισσοκόμοι στα θρανία......


Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από παλαιούς και νέους μελισσοκόμους για  εκπαίδευση στην παραγωγή βασιλικού πολτού και βασιλισσών θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο.
Λόγω της εποχής θα είναι μόνον θεωρεία ενώ την άνοιξη θα γίνει και πρακτική εφαρμογή.

 Οι μελισσοκόμοι της Πιερίας,ευχαριστούμε την υπεύθυνη του Κέντρου "Δήμητρα" κ. Αντωνιάδου Ιωάννα,τον πρόεδρο του Μελισσοκομικού Συλλόγου Κατερίνης κ.Κων/νο Παπαγιαννούλη καθώς επίσης όλους όσους συμμετέχουν στην επιμόρφωση των μελισσοκόμων.Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Το Κέντρο «Δήμητρα» Κατερίνης σε συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Πιερίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας έχει προγραμματίσει διήμερο σεμινάριο μελισσοκομίας με θέμα :
« Βασιλισσοτροφία – Διατροφή μελισσών – Παραγωγή Βασιλικού Πολτού»
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Οκτωβρίου 2013, σε αίθουσα του Κέντρου «Δήμητρα» από τις 15:00 έως 19:00 το απόγευμα.
Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την παραγωγή βασιλισσών και βασιλικού πολτού και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην προϊσταμένη του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κατερίνης κα Αντωνιάδου Ιωάννα στο τηλ. 2351029845.