Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Σεμινάριο παραγωγής Βασιλικού Πολτού και Βασιλισσών.......Εğitim ari sutu ve anneler Ezi Queen -Aristeas sistemiyle

Με μεγάλη συμμετοχή μελισσοκόμων από πολλά σημεία της Ελλάδος ακόμη και από την Κύπρο πραγματοποιήθηκε σεμινάριο στην Μεθώνη Πιερίας από τον αγαπητό π.Ευάγγελο Καρακάση,πρωτοπόρο και ειδικό στην παραγωγή βασιλικού πολτού και βασιλισσών με το σύστημα EZI QUEEN-Αριστέας.

Το σεμινάριο έγινε την Πέμπτη-Παρασκευή -Σάββατο 8-10 Απρ 2014,για να μπορέσουν να εκπαιδευτούν οι πολλοί ενδιαφερόμενοι,ο π. Ευάγγελος είχε διοργανώσει την εκπαίδευση με τέτοιο τρόπο ώστε να μάθουν οι εκπαιδευόμενοι σε μια ημέρα όλες τις φάσεις παραγωγής για τον βασιλικό πολτό και των βασιλισσών ακόμη!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αγαπητό π. Ευάγγελο και την οικογένεια του που εκτός από συνεργάτες του,όπως πάντα μας τιμάτε με την αγάπη σας.Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι και αυτό το σεμινάριο ήταν δωρεάν.......!!!!

Ευχαριστώ επίσης τον Θεό που το σεμινάριο ήταν πρόφαση για να βρεθούμε με αγαπητούς συν-Αδελφους.........βέβαια απουσίαζαν κάποιοι από την αναφορά ,αλλά ήταν δικαιολογημένοι......


.............................................................θεωρία.............

                                                    μεγάλη συμμετοχή και κάθε ημέρα διαφορετικά άτομα.....
                                        
 .......ο αγαπητός π. Ευάγγελος ο λόγος που μας κάλεσε ήταν ,να μας χαρίσει το νέο του πόνημα..........

                   
 ... το "πρωτόκολλο " επιβάλει μετά από μια θαυμάσια εκπαίδευση πραγματοποιείται ανακεφαλαίωση...........

ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να γνωρίσω,να με αγαπήσουν αυτά τα παιδιά και άλλα πολλά από όλη την Ελλάδα και να είμαι πλούσιος.......εύχομαι ο Θεός να σας ανταποδίδει υγεία και ό,τι έχετε ανάγκη...........εγώ απλώς σας ευχαριστώ!!!(πίσω από την φωτο. είναι ένα θαυμάσιο παιδί ο Θωμάς)