Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010


8 σχόλια:

  1. Dear my friend please send little bit snow in here,kali doulıa,kalispera,tha se do meta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαγγέλη λίγο μπερδεμένες βγήκαν οι αναρτήσεις αλλά την ουσία την καταλάβαμε.Παντού όπου υπάρχει τουρισμός είτε καλοκαιρινός είτε χειμωνιάτικος φεύγοντας πρέπει να φοράμε ένα νούμερο σώβρακο μικρότερο.
    Το Καλοκαίρι που μας πέρασε ήρθε στην Πάρο ένας φίλος γιατρός που του είμουνα υποχρεωμένος.Τον πήγα σε ένα ουζερί να πιούμε σούμα έέ αυτά που έφερε δεν τρώγονταν με τίποτα και ένα κάρο λεφτά σημειωτέον ότι ο μαγαζάτορας μου είχε και υποχρέωση σκέψου δλδ και να μην μου είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε φιλε δεν περασατε απο τον Καταχα 3 μεριδες 20€.
    Τι κανατε με τα υλικα,γραψε λεπτομερειες,τιμες,ποιοτητα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε Φορη καλημερα,τι υπενισεσαι οταν λες 3 μεριδες (θελαμε να φαμε αλλα βοσκησαμε....)πες ποτε μπορεις να ερθουμε Καταχα,για μια ημερα θα διακοψουμε την διαιτα....

    Τα υλικα αρκετα καλα και οι τιμες οι καλυτερες στην Ελλαδα,το μονο που δεν εψαξα ειναι αυτες που τις στελνει ασυναρμολογητες,οι οποιες και αυτες ειναι πολυ καλες(εαν θελεις επειδη εσυ δεν εχεις χρονο μεχρι τελη Φεβρουαριου φερνω το συνεργειο μου,Θανο,Κωστα και βοηθαμε ολοι,εσυ μονο τα λάιτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευάγγελε στις 20-10-2009 είχα ανάρτηση για τα ρεζίλια του Μετσόβου.
    Καλά ψητά θα φάς στα 5φφφφφ,που σημαίνουν,φίλε φάε,φύγε,φέρε,φίλους.
    Καλό σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βαγγέλη γεννήθηκα στην Αρτα και τώρα 10 χρόνια μένω στην Κρήτη. ΚΑΘΕ χρόνο πάω διακοπέσ στο Μέτσοβο. Δεν είμαι απο εκεί.Ένα πράγμα που μου μου έκανε εντύπωση τα προηγούμενα χρόνια ήταν το εξής : όταν ήθελα να αγοράσω ένα σουβενίρ π.χ ένα σκαλιστό αρκουδάκι η τιμή ήταν ΙΔΙΑ στο πρώτο μαγαζί της κατηφόρας του Μετσόβου με ένα μαγαζί της πλατείας!!!. Επίσης όταν στο ένα μαγαζί η χωριάτικη σαλάτα στοίχιζε 4€(π.χ) το ίδιο και σε ένα μαγαζί 1 χιλιόμετρο μακριά. Αυτό μου είχε κάνει εντύπωση και έλεγα ότι όλοι είναι συννενοημένοι και μπράβο τους. Έμεινα ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ απ την ανάρτησή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή εμείς στηνΜάνη στους πρόποδες του Ταϋγετου,
    5 άτομα ,ένα κόκορα πάνω από 4 κιλά από αυλή γνήσιο,ένα ταψί χυλοπίττες στην σάλτσα του κόκορα ,και όλα τα γύρω γύρω με 65 € δέν πρέπει να μιλάμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή