Διαβαζοντας τον βιο του Αγ.Φιλαρετου του ελεημονος,γεωργος,οικογενειαρχης,πατερας τριων τεκνων......ευχομαι σε ολους τους μελισσοκομους με τις ευχες του αγιου μας ο Θεος να μας χαριζει υγεια σε εμας και τις οικογενειες μας καθως επισης και στα αγαπητα και ευλογημενα μελισσια μας!
Χρονια Πολλα σε ολους!!!
Συνολικές προβολές σελίδας
603,826
Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009
Σεμιναριων συνεχεια....
Ειχαμε αρκετες απουσιες λογω ιωσεων και λογω υποχρεωσεων των εκπαιδευτων μας ο Λεωνιδας ειχε ιωση και ο Ανθιμος ειχε υποχρεωσεις,εμεις παντως θα επαναλαβουμε την "δεξιωση"η στην παραλια Κατερινης ή στα βουνα της Πιεριας τους οφειλουμε ενα ευχαριστω γιατι οπως παντοτε μας στηριζουν,ελειπαν και μερικοι αγαπητοι συμμαθητες μας,ο Φορης με ιωση(περαστικα τους) ο Ρουλης,τα παιδια απο τον Βολο κ.α
Ηταν ολα θαυμασια,δεν πηγε τιποτα χαμενο.....γελασαμε και ειπαμε θα το επαναλαβουμε....για μια ακομη φορα θελουμε να ευχαριστησουμε τους εκπαιδευτες μας κ.Ιωσηφ Μανικη,κ.Λεωνιδα Χαριστο,κ.Ανθιμο Σιγκουδη καθως επισης και την Διευθυντρια του ΕΘΙΑΓΕ κ. Φανη Χατζηνα για τις πολυτιμες γνωσεις που μας μετεφεραν!!!
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)