Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Γιορτή Μελιού ,Αθήνα 7,8,9,Δεκεμβρίου 2012.Συμπεράσματα-Απολογισμός.

Έγινε και φέτος η γιορτή μελιού στην Αθήνα,από τους επισκέπτες,από την ενημέρωση μέσα από τα blog's το Face μάθαμε,διαβάσαμε,είδαμε ανάμικτα συναισθήματα.
Μάθαμε από τις ημερίδες στοιχεία επιστημόνων πολύ χρήσιμα για την γνώση των μελισσοκόμων και των καταναλωτών.
Είδαμε πανέμορφα περίπτερα από αξιόλογους συναδέλφους.Από τον κλάδο υποστήριξης των μελισσοκόμων πολύ όμορφη(όπως πάντα) παρουσία είχε το περίπτερο της ANEL η οικογένεια Παντελάκη ήταν πάλι παρούσα!!!
Επίσης συνάδελφοι από πολλά μέρη της Ελλάδας συναντήθηκαν,γνωρίστηκαν από κοντά,αντάλλαξαν γνώσεις,εμπειρίες από την χρονιά που πέρασε.Πήραν ιδέες για προγραμματισμό και σχέδια για την  χρονιά που έρχεται....... 

Μέσα στον χώρο της γιορτής μάθαμε ότι  υπήρχαν κατσαρόλες,τυροκομικά προϊόντα,σύκα.....ας το δούμε καλοπροαίρετα και να πούμε ότι ....στις κατσαρόλες γίνονται οι λουκουμάδες και όλα τα φαγητά που θα βάλουμε μέλι..........ας πούμε ότι το μέλι συνοδεύει τα γαλακτοκομικά προϊόντα,τα σύκα και τα πάντα.......άλλωστε όταν γίνετε γιορτή έχουμε χαρά και δεν υπάρχει χώρος για γκρίνια......

Τώρα θέλω να σας πληροφορήσω για κάτι που δεν είδατε.....!!!

Εμείς εδώ στην Πιερία έχουμε κάποιους ανθρώπους που δεν ξέρω,δεν νομίζω να υπάρχουν στην υπόλοιπη Ελλάδα Πρόκειται για κρατικούς λειτουργούς που κάνουν φοβερό έργο.Σήμερα στην Ελλάδα της γραφειοκρατίας,της δυσλειτουργίας,της γκρίνιας,των εμποδίων..........σήμερα εμείς στην Πιερία,στην Αντιπεριφέρεια Πιερίας,έχουμε δύο φοβερούς ανθρώπους.

Ο ένας είναι σύμβουλος της αντιπεριφεριάρχου και ονομάζεται Δημήτρης Ρουκάς.Αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο δραστήριος που γίνεται "ενοχλητικός" για το καλό των μελισσοκόμων και κάθε παραγωγού, γιατί αυτό εκτός προσωπικό συμφέρον είναι και συμφέρον του τόπου.......αυτός ο άνθρωπος κάθε φορά που γίνεται έκθεση θα κινηθεί να πάρει έγκριση,να εξασφαλίσει πόρους και στο περίπτερο της Πιερίας να στείλει παραγωγούς!!!!
Εύχομαι να μείνει στην θέση του και την επόμενη τετραετία γιατί έχει όνειρα,φιλοδοξίες και στόχους για το καλό των μελισσοκόμων του τόπου του...........
Ένας άλλος άνθρωπος,που δεν είδατε,είναι η Αντιπεριφεριάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου.Δεν ξέρω εάν έχουμε την πιο όμορφη αντιπεριφεριάρχη,αλλά ξέρω ότι είναι φοβερή......μακάρι και την επόμενη τετραετία να είναι στη θέση της.
Έναν άλλο άνθρωπο που δεν είδατε που κάνει πλούσιο τον τόπο μας, είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Τσιμπονίδης.Όπως όλοι γνωρίζουμε κανένα έργο,καμία προσπάθεια ,δεν αποκτά σπουδαιότητα εάν δεν αναδειχθεί.Εμείς εδώ έχουμε έναν δικό μας άνθρωπο,έναν δικό ΜΑΣ δημοσιογράφο που αγωνίζεται για την παραγωγή του τόπου μας .

Όλους αυτούς τους ανθρώπους τους ευχαριστούμε θερμά!!!

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον αγαπητό μας Θεοδόση Κατσαρό για το υλικό που δανείστηκα από το  http://kokkini-melissa.blogspot.gr/.
Το περίπτερο της άγριας μέλισσας του αγαπητού συνάδελφου Ευάγγελου Στεφανή όπως πάντα όμορφο με πολύ μεράκι στολισμένο παρουσιάζει τα εξαιρετικά προϊόντα του.
Το περίπτερο της Δέλτα Μελισσοκομικής….
Το περίπτερο του κ. Φωτόπουλου...
Του κου Ανδρουλάκη...
Το περίπτερο της API tech...
Το περίπτερο του κου Αρχοντάκη...


Το περίπτερο του Μάρκου...
Στο περίπτερο της αντιπεριφέρειας Πιερίας ο π.Ευάγγελος Καρακάσης και ο πρόεδρος του μελισσοκομικού συλλόγου Κώστας Παπαγιαννούλης ,είχαμε προσκληθεί όλοι οι μελισσοκόμοι!!!!
                                       (στη φώτο ο υιός του αγαπητού μας Θεοδόση,Θωμάς Κατσαρός)